Usein kysytyt kysymykset

Mikä on webhotelli?
Webhotelli on palvelu, jossa asiakas siirtää www-sivunsa palveluntarjoajan palvelimelle. Palveluntarjoaja pitää sivut näkyvissä Internetissä ja yleensä tarjoaa myös sähköpostipalvelut ja muita verkkopalveluita.
Onko kauttanne rekisteröity domain minun vai teidän?
Domain on tilaajan omaisuutta, me olemme vain tekninen yhteystaho.
Nykyinen palveluntarjoajani vaikuttaa huonolta/kalliilta/epäsopivalta tarpeisiini. Miten vaikeaa siirtyminen pois on?
Siirto on hyvin yksinkertainen toimenpide. Tarvitaan vain sopimus kanssamme ja irtisanominen edelliseltä palveluntarjoajalta. Hoidamme yhteydet Viestintävirastoon ja muihin rekisteritahoihin ja siirrämme domainin hallinnan omiin nimipalvelimiimme. Tätä ennen olet jo saanut tunnukset palveluumme, jolloin sivuston testaus uudella palvelimella on voitu varmistaa ennen siirtoa.
Haluaisin tehdä sivuja ASP.NET-tekniikalla, onnistuuko tämä?
Kyllä onnistuu. Tähän soveltuu mikä tahansa pakettimme, paitsi mikrohotelli, joka on tarkoitettu staattisten sivujen edulliseksi palvelupaketiksi.
ASP.NET 2.0 vaikuttaa kiinnostavalta, voinko käyttää sitä?
Kyllä voit. Tarjoamme ensimmäisenä Suomessa ASP.NET 2.0 -palvelun.
Entä PHP-kieli?
Tarjoamme PHP4 ja PHP5 -palvelut Linux-alustalla.
Käytössämme on/aiomme toteuttaa joitain osia sivustostamme CGI-ohjelmina. Miten nämä toimivat teillä?
Emme tarjoa suoraan CGI-ohjelmien ajomahdollisuutta, koska kaiken tarpeellisen toiminnan voi toteuttaa ASP.NETillä tai PHP:llä. Jos kuitenkin tarvitset jonkin CGI-ohjelman, ota yhteyttä niin tutkitaan asia tapauskohtaisesti.
Meillä ei vielä ole web-sivuja. Voimmeko tilata nekin teiltä?
Itse emme tee web-sivuja. Toteutamme kuitenkin web-pohjaisia palveluita, kuten verkkokauppoja, asiakasrekistereitä jne. Yhteistyökumppanimme osaavat myös varmasti auttaa teitä sivustonne tekemisessä, joten voimme ohjata teidät heidän puheilleen.
Tunnen muutamia muitakin jotka ovat kiinnostuneita palveluistanne. Hyödynkö jotain jos suosittelen palveluitanne heille?
Kyllä. Tällä hetkellä tarjoamme alennuksia oman webhotellipakettinne hinnasta riippuen ohjaamienne palveluiden määrästä. Pyytäkää heitä mainitsemaan palvelua tilatessaan kenen suosittelemana tulivat, jotta voimme kohdistaa edut oikealle asiakkaalle.
Yrityksemme toteuttaa web-sivuja ja haluaisimme yhden paikan jonne laittaa kaikkien asiakkaidemme sivut
Tervetuloa! Ryhtyessänne kumppaniksemme helpotatte omaa työtänne. Saatte hoidettua kaikki webhotelliasiat yhdessä paikassa, tiedätte mitä saatte ja voitte tarjota kokonaisvaltaisia paketteja omille asiakkaillenne.
Tarvitsisin myös modeemi/ISDN-yhteyden, saanko senkin teiltä?
Me emme tarjoa modeemi/ISDN-yhteyksiä. Ilmaisia yhteyksiä löytyy kuitenkin useilta tarjoajilta, joten kannattaa tutustua näihin.