Virtuaalipalvelimet

HUOM! Virtuaalipalvelin on täysin teidän hallinnassanne, joten tietoturva, häiriköinti jne ovat teidän vastuullanne. Emme suosittele virtuaalipalvelinta ilman ylläpitokokemusta.

Tarjoamme virtuaalipalvelinpalveluja Linux- ja Windows-alustoilla. Vakiopaketeissa on saatavilla Fedora Core, Debian GNU/Linux, Ubuntu tai muu haluttu Linux-jakelu. Windows-paketeissa tarjoamme lisenssejä kuukausihinnalla Microsoftin palvelusopimusten mukaisesti. Tällä hetkellä hinnastoissa Linux-paketit, kysy tarjousta Windows-virtuaalipalvelimesta sähköpostitse.

Virtuaalipalvelin on täysin hallinnassanne oleva palvelin, joka toimii fyysisesti samassa palvelinlaitteessa muiden virtuaalipalvelinten kanssa. Voitte hallita palvelinta täysin vapaasti sekä asentaa mitä tahansa ohjelmistoja. Virtuaalipalvelimet on täysin erotettu toisistaan, joten tietoturva ei ole ongelma eivätkä palvelimet häiritse toisiaan.

Vakiopaketit

SoluYksiöKaksioNeliö
muisti64 MB128 MB256 MB512 MB
levytila4 GB8 GB16 GB32 GB
liikennöinti10 GB30 GB75 GB150 GB
verkkoyhteysjaettu 100Mbit yhteys operaattorin runkoverkkoon

hinta/kk (3 kk kausi) 20 € 35 € 65 € 120 €
hinta/kk (12 kk kausi) 15 € 30 € 60 € 110 €
avaus (3 kk kausi) 0 € 0 € 0 € 0 €
avaus (12 kk kausi) 0 € 0 € 0 € 0 €

Kaikki hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa. Suurempi paketti saa myös isomman osan palvelinlaitteen prosessoriajasta.

Kaikissa paketeissa levytila on RAID-varmennettu. Tarpeen mukaan rakennamme teille juuri haluamanne palvelinratkaisun.

Jos haluatte tarjouksen räätälöidystä paketista tai tilata virtuaalipalvelimen, ottakaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen hosting@tokavuh.com.